Kastvollen Rehabiliteringssenter

Flyfototo av Kasvtvollen Rehabiliteringssenter

På Kastvollen Rehabiliteringssenter driver vi med døgnbasert spesialisert rehabilitering for personer med ulike nevrologiske diagnoser.

Kastvollen Rehabiliteringssenter er et moderne rehabiliteringssenter. Vi kan tilby tjenester i romslige og moderne lokaliteter som tilfredsstiller kravene til universell utforming. Vi har 36 pasientrom og alle rommene har eget bad. Kastvollen har 40 mål tomt som er godt tilrettelagt for trening. Vi har ridebane på tomta, samt stier og plen som er velegnet for et mangfold av rehabiliteringsaktiviteter. Ridning gjennomføres ikke på vinteren. Beliggenheten ved Beitstadfjorden gir muligheter som fisking fra land og kanopadling. Nærområdet for øvrig, med stier i skog og mark, er svært hensiktsmessige for målrettede rehabiliterings- og mestringsaktiviteter.

Se gjerne vår brosjyre her:

Brosjyre

Ved senteret arbeider vi tverrfaglig, noe som er en forutsetning for å lykkes med spesialisert rehabilitering. Tverrfagligheten er også en god metode for å fremme helhetlig pasientforløp. Personalgruppen består av fysioterapeuter, ergoterapeuter, idrettspedagog, sykepleiere, vernepleier, hjelpepleiere, helsefagarbeidere, leger, kjøkkenpersonell, renholdere og driftsleder.

Vi har eget kjøkken som lager sunn, variert og god mat. Vårt kjøkkenpersonell tilrettelegger kostholdet ved allergier og intoleranse (for eksempel gluten og laktose).

Dersom du ikke har vært på Kastvollen Rehabiliteringssenter tidligere, kan det være nyttig å lese følgende to informasjonsskriv:

Kastvollen har to ladepunkt for HC-bil og elbil. Ladepunktene leverer 10 Ampere. Betales på Vipps (#551816), eller i resepsjon mellom kl. 08:00 – 15:00.

12 timer : 30,- kr

24 timer : 60,- krReko ble i november 2020 resertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 for leveranse av tjenester som ligger innenfor arbeidsliv, helse og omsorg.

Sertifiseringen kan du se her: ISO Sertifikat Reko 2020.

Personvern